Me & Toimintatapamme

Kirkas käyttäjälähtöinen visio on onnistuneiden digihankkeiden tärkein työkalu

Olemme olleet mukana sadoissa digihankkeissa joko konsultoivassa, suunnittelevassa tai toteuttavassa roolissa. Parhaiten onnistutaan, kun koko asiakkaan ja toimittajan porukka puhaltaa yhteen hiileen.

Visio vastaa eri käyttäjäryhmien näkökulmista, miksi palvelu ylipäänsä tarvitaan ja millä tavalla se on kilpailijoita tai aiempaa menettelytapaa parempi. Palveluiden yksityiskohdat ratkeavat kuin itsestään, kun sen tavoitetila on kirkas.

Modernit verkkopalveluiden käyttöliittymät leivotaan reaktiivisesti käyttäjän selaimessa

Jargonivaroitus! Pistetäänkö Reactia, vue.js:ää, vaiko aamulla julkaistu päivän teknologiaerikoinen tuoremehulla? Kyytiin bloktseiniä AI:lla yhdistettynä tietysti IoT:hen? 

Teknologiavalinnoissa tärkeintä on tarkoituksenmukaisuus. Emme tunkkaa yksinkertaista verkkosivua viimeisimpään villitykseen pelkästä tekemisen ilosta, vaan pyrimme seuraamaan kehitystä ja poimimaan vain parhaat ja tarkoituksenmukaisimmat teknologiat asiakkaidemme hyödyksi.

Suorituskykyinen verkkopalvelu ei tarvitse
 tonneittain serverirautaa rajalle

Perinteisesti rakennetut web-palvelut laitetaan pyörimään jättimäisiin rautakasoihin maan alle ihan vaan siltä varalta, että joku päivä palveluun tupsahtaa infernaalinen kävijävirtaus. Jota tietysti tavoitellaan!

Microsoft, Amazon, Google, Alibaba ynnä muut virittävät kilvan pilvipalvelualustojaan kehittäjille siten, että omat rautakasat ovat historiaa. Toteutamme sovelluksia enenevissä määrin ns. serverless-periaatteella, jossa annetaan alustan huolehtia tarvittavasta raudan määrästä, joka voi olla välillä vaikka pyöreä nolla.

WordPress on verkkopalveluiden ketterä sveitsiläinen linkkuveitsi

WordPress on maailman suosituin verkkosivustojen julkaisujärjestelmä. Viime vuosina se on kehittynyt valtavasti ja rakennammekin sillä monet kirjautumista tai julkaisutoiminnallisuutta vaativat palvelut.

Se, mitä kaikki eivät vielä tiedä, on se että WordPress taipuu varsin nopeasti vaikka mobiilisovelluksen taustajärjestelmäksi, sillä sen sisältöjä voidaan näppärästi hakea oletuksena mukana tulevan rajapinnan kautta toisiin sovelluksiin tai palveluihin. Alunperin sveitsiläinen tuote tämä ei tosin ole, vaan syntyy avoimen lähdekoodin yhteisön tuottamana.

Teknologiakumppanisi fiksuihin digitaalisiin ratkaisuihin

Tietotemput Oy historia juontaa vuoteen 2001 ja näin ollen vanhimmilla kollegoillamme alkaa olla miltei täysi-ikäinen yrittäjäkokemus ICT-alalta. Emme tavoittele asemaa monikansallisena pörssiyrityksenä, vaan meitä ajaa eteenpäin aito halu toimia arvostettuna ja tekijöidensä näköisenä teknologiayrityksenä.

Asiakkaina meillä on toki suoraan ja välillisesti myös mammuttikokoisia organisaatioita, jotka haluavat ostaa meiltä palveluja, joissa on yrittäjämäisen tekemisen meininki ja maku. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Joko voimme auttaa?