Loihdimme tuottavia verkko- ja mobiilipalveluja.

Verkkopalvelut, verkkokaupat ja sähköinen asiointi

Suunnittelemme ja toteutamme verkkopalveluja, olipa kyseessä verkkoviestintä, verkon ylitse tapahtuva kaupankäynti, sähköinen asiointi tai maksamisen ratkaisut.

Case: Hopealinjat

Toteutimme toiminnanohjausjärjestelmässä kiinni olevan verkkokaupparatkaisun, jolla myytävät matkat saatiin paremmin esille ja helpommin ostettaviksi. Lisäksi toteutimme lippukioskin nopean myynti- ja tulostusratkaisun, lipuntarkistussovelluksen sekä monia muita digitaalisia apuvälineitä.

Case: Fressi

Digitalisoimme hyvinvointikeskusketjun myynnin verkkopalvelun avulla. Paperilomakkeista on siirrytty tablet-tietokoneilla tehtävään asiakkuuksien ja Fressi Trainer-pakettien myyntiin sekä allekirjoituksiin tablet-tietokoneen ruutuun. Verkkokauppa mahdollistaa asiakkuuden maksun toistuvaissuorituksilla.

Case: Likes

Suunnittelimme ja toteutimme Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKESille sähköisen asioinnin palvelun sekä käsittelyjärjestelmän. Integroimme kehittämämme web-asiointisovelluksen SharePoint-pohjaiseen intranet-käsittelyyn.

Case: Yrityspäivät

Toteutimme Suomen suurimman opiskelijarekrytointitapahtuman verkkosivu-uudistuksen sekä yritysten messuasiointiportaalin, jossa tilaukset kulkevat suoraviivaisesti asiakastietojärjestelmään.

Ohjelmistojen muotoilu ja määrittely, digihankkeiden konsultointi

Muotoilemme ja määrittelemme digitaaliset palvelut ja muut ohjelmistot. Vahva osaamisemme ja can do -asenteemme on käytettävissänne uusien digi-ideoiden toteuttamisessa tai vaikkapa hankkeen eteenpäin masinoinnissa. Yhdistämme työssämme palvelumuotoilun keinoja ketterän kehityksen menetelmiin.

Case: Onnibus

Yritysilme, verkkosivut ja liiketoiminta pystyyn kahdessa viikossa? Alkuspurtin lisäksi autoimme OnniBus.comin kysyntäpohjaisen verkkokaupan määrittelyssä ja toteutuksessa, ja toimimme edelleen yhtiön teknologiakonsulttina.

Case: pörssiyhtiön digihanke

Toimimme menestyksekkäästi suomalaisen pörssiyhtiön kansainvälisen verkkopalvelun toteutusvaiheessa konseptointi- määrittely- ja projektinhallinnallisena apuna siten, että palvelu saatiin julkaistua tiukassa aikataulussa.

Case: Man In Van toiminnanohjausjärjestelmä

Man In Van toimii ketjujen huolto- kunnossapito ja rakennustyökumppanina. Laadimme yhteistyönä uuden web-pohjaisen toiminnan- ja työnohjausjärjestelmän määrittelyn sekä prosessikuvaukset, joiden avulla järjestelmä saatiin toteutettua kustannustehokkaasti.

”Selkeän, kattavan ja toimittajakandidaattien kehuman määrittelyn avulla säästimme toteutuksessa kymmeniä tuhansia euroja.”
Jon Catani, toimitusjohtaja

Kartta- ja sijaintipohjaiset palvelut

Tekijöidemme henkilökohtainen suunnistustausta on vienyt meitä mielenkiintoisten karttapohjaisten palvelujen tuottamisen pariin. Toteutamme kartta- ja sijaintipohjaisia verkkopalveluja sekä tarvittaessa pystymme myös itse karttasisällön tuottamiseen.

Case: nuuksioon.fi

Toteutimme Nuuksion kansallispuistoon julkisella liikenteellä saapuvia varten Nuuksioon.fi -verkkopalvelun, joka esittelee julkisilla yhteyksillä saavutettavia reittejä palveluineen. Palvelu toteutettiin yhteistyössä Espoo Marketingin, Metsähallituksen ja alueen toimijoiden pilottihankkeena osana 6Aika Perille Asti -hanketta.

Joko voimme auttaa?