Muotoilemme, määrittelemme ja toteutamme korkean vaatimustason digitaalisia palveluita.

Rakenna uusia ulottuvuuksia asiakaskokemukseen ja liiketoimintaan älykkäiden karttojen avulla

Tekijöidemme henkilökohtainen suunnistustausta on vienyt meitä mielenkiintoisten karttapohjaisten palvelujen ja sisältöjen tuottamisen pariin. Toteutamme kartta- ja sijaintipohjaisia verkkopalveluja ja käytettävissäsi on myös karttasisältöjen julkaisuun kehittämämme alusta.

Tutustu asiakasprojekteihimme

Stopover Guide

Toteutimme Vantaan alueen erilaisia matkailupalveluita ja -aktiviteetteja esittelevän Stopover Guide -verkkopalvelun. Matkailijat voivat määrittää kuinka kauan heillä on aikaa käytettävissä sekä lähtöpaikkansa, ja palvelu suosittelee näiden tietojen perusteella heille sopivia aktiviteetteja. Palvelu näyttää lisäksi aktiviteettiin matkustamiseen kuluvan ajan eri kulkuvälineillä sekä vierailun kokonaisajan. Stopover Guide toteutettiin yhdessä Vantaan kaupungin sekä Perille Asti -hankkeen kanssa.

Teknologiat: Amazon AWS Lambda, Amazon AWS DynamoDB, WordPress, Hyperapp.js, Openstreetmaps, Digitransit API, Mapbox

Lue Stopoverguide -asiakastarina »
www.stopoverguide.fi

nuuksioon.fi

Toteutimme Nuuksion kansallispuistoon julkisella liikenteellä saapuvia varten Nuuksioon.fi -verkkopalvelun, joka esittelee julkisilla yhteyksillä saavutettavia reittejä palveluineen. Palvelu toteutettiin yhteistyössä Espoo Marketingin, Metsähallituksen ja alueen toimijoiden pilottihankkeena osana 6Aika Perille Asti -hanketta.

Teknologiat: Amazon AWS Lambda, Amazon AWS DynamoDB, WordPress, Hyperapp.js, Openstreetmaps, Digitransit API

www.nuuksioon.fi

Räätälöity vuokrausalan karttapalvelu

Toteutimme vuokrausalan toimijalle räätälöidyn, kohteet ja niiden ympärillä olevat kohteet näyttävän karttapalvelun, joka toimii irrallisena verkkopalveluna, sekä upotettuna verkkosivuille.

Teknologiat: Amazon AWS Lambda, Amazon AWS DynamoDB, WordPress, Mapbox, Hyperapp.js

Kiinnostuitko? Ota ensimmäinen askel kohti yhteistyötä

Nimi*
Sähköposti*

Yritys
Puhelinnumero*

Viesti